Valitse toinen ryhmä

Rolltop VW Amarok Canyon 2010-

Art. nr.953-AMA-Y10-DH-RTC

Tämä Rolltop Black edition on täysin mallikohtaisesti suunniteltu autoon VW Amarok Canyon 2010-.

Tuotetietoa:

Work Systemin Rolltopit ovat 100% käsin tehtyjä anodisoidusta alumiinista, patentoiduilla lamelleilla jotka antavat sille mahdollisimman pehmeän ja hankausvapaan toiminnon. Alumiiniset lamellit suojaavat myös murroilta, sillä niiden välistä ei pääse leikkaamaan.
Musta PVC-vinyyli on täysin vesitiivis, eikä UV-valo valkaise sitä. Se on myös helppo pitää puhtaana esim. liasta ja lumesta. Nämä yhdistettynä hyvän ojituksen kanssa sekä sivuilla että laatikon sisällä missä Rolltop kieritään sisään tekee siitä käytännössä vesitiiviin.
Asennus tapahtuu täysin ilman poraamista (ellei lavakaaria tai sivuputkia asenneta). Toinen hyvä puoli on, että se toimii suurena

Kokonaismitta

0mm
0mm
0mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

48.0kg
240min
1 päivä
12kk
X
1 472
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikkaa ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi JFS Ahvenanmaalla, ja A-Trukit Huittinen, Riihimäki ja Varkaudella.