Valitse toinen ryhmä

Rolltop HiLux 2016-

Art. nr.953-HI-Y16-DH-RT

Tämä Rolltop Black edition on täysin mällikohtaisesti suunniteltu autoon Toyota HiLux 2016-.

Tuotetietoa:

Work Systemin Rolltopit ovat 100% käsin tehtyjä anodisoidusta alumiinista, patentoiduilla lamelleilla jotka antavat sille mahdollisimman pehmeän ja hankausvapaan toiminnon. Alumiiniset lamellit suojaavat myös murroilta, sillä niiden välistä ei pääse leikkaamaan.
Musta PVC-vinyyli on täysin vesitiivis, eikä UV-valo valkaise sitä. Se on myös helppo pitää puhtaana esim. liasta ja lumesta. Nämä yhdistettynä hyvän ojituksen kanssa sekä sivuilla että laatikon sisällä missä Rolltop kieritään sisään tekee siitä käytännössä vesitiiviin.
Asennus tapahtuu täysin ilman poraamista (ellei lavakaaria tai sivuputkia asenneta). Toinen hyvä puoli on, että se toimii suurena

Kokonaismitta

1615mm
250mm
0mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

48kg
240min
1 day
12kk
X
1 424
alv 0%
Lisää

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikkaa ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi JFS Ahvenanmaalla, ja A-Trukit Huittinen, Riihimäki ja Varkaudella.