Valitse toinen ryhmä

Rolltop L200, Fiat Fullback 2016-

Art. nr.953-L200-Y16-DH-RT

Tämä Rolltop Black edition on täysin mallikohtaisesti valmistettu autoihin Mitsubishi L200 ja Fiat Fullback 2016-.

Tuotetietoa:

Work Systemin Rolltopit ovat 100% käsin tehtyjä anodisoidusta alumiinista, patentoiduilla lamelleilla jotka antavat sille mahdollisimman pehmeän ja hankausvapaan toiminnon. Alumiiniset lamellit suojaavat myös murroilta, sillä niiden välistä ei pääse leikkaamaan.
Musta PVC-vinyyli on täysin vesitiivis, eikä UV-valo valkaise sitä. Se on myös helppo pitää puhtaana esim. liasta ja lumesta. Nämä yhdistettynä hyvän ojituksen kanssa sekä sivuilla että laatikon sisällä missä Rolltop kieritään sisään tekee siitä käytännössä vesitiiviin.
Asennus tapahtuu täysin ilman poraamista (ellei lavakaaria tai sivuputkia asenneta). Toinen hyvä puoli on, että se toimii suurena

Kokonaismitta

0mm
0mm
0mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

48.0kg
240min
1 päivä
12kk
X
1 614
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.