Valitse toinen ryhmä

Rolltop Ford Ranger 2012- vakio lavalle

Art. nr.953-RANG-Y12-DH-RT

Tämä Rolltop Black edition on täysin mallikohtaisesti suunniteltu autoon Ford Ranger 2012-.

Produktbeskrivning:

Work System Rolltop´s är till 100% handgjorda i anodiserad aluminium med patenterade lameller som ger den en mjuk och friktions fri funktion som möjligt, och aluminium lamellerna skyddar även mot inbrott då det inte går att skära emellan dem.
Den svarta PVC vinylen ovan på är helt vattentät och bleks ej av UV strålningen samt är väldigt lätt att hålla ren från smuts och t.ex. snö. Detta ihop med ett bra dränage både ut med sidorna och i lådan där Rolltopen rullas in i gör att den praktiskt taget är vattentät.
Monteringen sker helt utan att man borrar i fordonet (om inte flakbåge och sidorails skall monteras). En annan positiv sak med den är att den fungerar som en stor "vind spoiler" som sänker driftskostnaderna.
HUOM! Sopii yhteen vakiolavakaaren kanssa.

Kokonaismitta

1830mm
370mm
25mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

48kg
240min
1
12kk
X
1 863
alv 0%
Lisää

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikkaa ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi JFS Ahvenanmaalla, ja A-Trukit Huittinen, Riihimäki ja Varkaudella.