Valitse toinen ryhmä

Rolltop Ford Ranger 2012- vakio lavalle

Art. nr.953-RANG-Y12-DH-RT

Tämä Rolltop Black edition on täysin mallikohtaisesti suunniteltu autoon Ford Ranger 2012-.

Tuotetietoa:

Work Systemin Rolltopit ovat 100% käsin tehtyjä anodisoidusta alumiinista, patentoiduilla lamelleilla jotka antavat sille mahdollisimman pehmeän ja hankausvapaan toiminnon. Alumiiniset lamellit suojaavat myös murroilta, sillä niiden välistä ei pääse leikkaamaan.
Musta PVC-vinyyli on täysin vesitiivis, eikä UV-valo valkaise sitä. Se on myös helppo pitää puhtaana esim. liasta ja lumesta. Nämä yhdistettynä hyvän ojituksen kanssa sekä sivuilla että laatikon sisällä missä Rolltop kieritään sisään tekee siitä käytännössä vesitiiviin.
Asennus tapahtuu täysin ilman poraamista (ellei lavakaaria tai sivuputkia asenneta). Toinen hyvä puoli on, että se toimii suurena
HUOM! Sopii yhteen vakiolavakaaren kanssa.

Kokonaismitta

1830mm
370mm
25mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

48.0kg
240min
1 päivä
12kk
X
1 424
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.