Valitse toinen ryhmä

Tuplalattia korkea 3 laatikolla Ford Connect L2-malliin

Art. nr.D36-CON-L2H1-Y14-H-L3

Optimoi säilytystilat autossasi.
Tuplalattia ja sen alla olevat pitkät vetolaatikot helpottavat löytämään työkalut yhdellä silmäyksellä, samalla kun se piilottaa ne laatikon ollessa kiinni.
Toimitukseen sisältyy säädettävät laatikonjakajat kaikkiin laatikoihin.

Tämä malli sopii autoon Ford Connect L2.

Kuvan tuplalattia: 3 laatikkoa, joista 2 vedetään ulos takaovista ja 1 sivuliukuovesta.
Laatikoiden sisämitat:
Korkeus 295 mm
Pituus 1235
Leveys 435 mm, 590 mm (taaksepäin avautuvat), 435 mm (sivuoven laatikko)

Tuplalattiat

Work Systemin tuplalattiat ovat muotoiltu istumaan täydellisesti autoon, asennamme tai toimitamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun työautoasi varten.
Tarjoamme markkinoiden parhaat hinnat 36 kuukauden takuulla kaikkiin tuplalattioihin. Käytämme tuplalattioihimme Wira-lattiaa vahvasta koivuvanerista liukuesteellä.
Laatikoihin tuplalattioiden alla käytämme omia vakaita teleskooppikiskoja joka antaa laatikoiden avautua ja sulkeutua pehmeästi, ja mahdollistaa laatikoiden 100% avautumisen.
Tuplalattioitamme on mahdollista täydentää jälkikäteen muilla kalusteilla tai tarvikkeilla, kuten jakajilla jotka helpottavat laatikoiden järjestyksen ylläpitämisessä ja kumimatoilla jotka vähentävät tärinää.
Soita meille tai vieraile meidän liikkeessä räätälöityä tuplalattiaa varten, omien toiveidesi mukaan.

Kokonaismitta

0mm
360mm
0mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

99.7552kg
240.6min
1 day
36kk
X
1 136
alv 0%
Lisää

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikkaa ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi JFS Ahvenanmaalla, ja A-Trukit Huittinen, Riihimäki ja Varkaudella.