Valitse toinen ryhmä

Tuplalattia Isuzu D-Max 2 laatikolla K:220mm

Art. nr.D22-DMAX-DH-Y12-L2

Optimoi säilytys autosi lavalla tuplalattian avulla.
Tuplalattia ja sen alla olevat pitkät vetolaatikot helpottavat löytämään työkalut yhdellä silmäyksellä, samalla kun se piilottaa ne laatikon ollessa kiinni.

Tämä malli sopii autoon Isuzu D-Max tuplaohjaamolla.

Kuvan tuplalattia: 2 laatikkoa.
Laatikoiden sisämitat:
Korkeus 270 mm
Pituus 1210 mm
Leveys 570 mm & 310 mm

Jokainen laatikko kestää max 65kg painoa.

Tuplalattiat

Work Systemin tuplalattiat ovat muotoiltu istumaan täydellisesti autoon, asennamme tai toimitamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun työautoasi varten.
Tarjoamme markkinoiden parhaat hinnat 36 kuukauden takuulla kaikkiin tuplalattioihin. Käytämme tuplalattioihimme Wira-lattiaa vahvasta koivuvanerista liukuesteellä.
Laatikoihin tuplalattioiden alla käytämme omia vakaita teleskooppikiskoja joka antaa laatikoiden avautua ja sulkeutua pehmeästi, ja mahdollistaa laatikoiden 100% avautumisen.
Tuplalattioitamme on mahdollista täydentää jälkikäteen muilla kalusteilla tai tarvikkeilla, kuten jakajilla jotka helpottavat laatikoiden järjestyksen ylläpitämisessä ja kumimatoilla jotka vähentävät tärinää.
Soita meille tai vieraile meidän liikkeessä räätälöityä tuplalattiaa varten, omien toiveidesi mukaan.

Kokonaismitta

0mm
220mm
0mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

51.6kg
182.5min
3 päivät
36kk
X
758
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.