Tietoja meistä

Tietoja meistä

Work System suhtautuu intohimoisesti autovarusteisiin, autokalusteisiin ja huoltoautojen lisävarusteisiin. Edullisten ja ensiluokkaisten ratkaisujemme avulla voimme luoda järjestystä työympäristöösi turvallisuudesta tinkimättä. Laajan valikoimamme ansiosta voimme räätälöidä täydellisen ratkaisun, joka sopii juuri sinun huoltoautoosi. Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen, asennuksen ja kattavat takuut.

BRÄNDITARINAMME


TIETOJA MEISTÄ

Work Systemin perustivat vuonna 2009 Jonas Hallenborg ja David Nord Forserumissa Ruotsissa. Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä taitavien työntekijöiden kanssa on luonut pohjan autokalusteiden ja -varusteiden menestykselle. Work Systemsin omistusrakennetta on pystytty vahvistamaan entisestään IKEA-tavaratalon perustajan Ingvar Kampradin säätiön omistaman pääomistajan Entreprenör Invest AB:n avulla. Jatkuva kasvu on johtanut siihen, että Work Systemilla on nykyisin 23 toimipaikkaa ja Pro Partners -kumppania ympäri Ruotsia sekä Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa ja Belgiassa. Tavoitteenamme on jatkossakin vahvistaa asemaamme, jotta voimme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja autokalusteiden ja -varusteiden sekä asiakkaille tarjottavien palveluiden suhteen. Tervetuloa tutustumaan Work Systemiin. Ota meihin yhteyttä jo tänään. Luomme nopeasti juuri sinun kuljetusautollesi sopivan ehdotuksen markkinoiden parhaaseen hintaan.

Work System on perustamisensa jälkeen kasvanut ja laajentunut voimakkaasti. Muun muassa viisi Dagens Industri -liiketoimintalehden Gasell-tunnustuspalkintoa ja Supergasell-tittelin saaminen vahvistavat, että Work System on alansa johtava yritys.

MIKSI VALITA WORK SYSTEM?

Work System tarjoaa ensiluokkaisia ratkaisuja markkinoiden parhaaseen hintaan ja parhaalla palvelulla. Keskittymällä yksinomaan autovarusteisiin, -kalusteisiin ja lisätarvikkeisiin luomme järjestystä, lisäämme tehokkuutta sekä varmistamme parhaan työturvallisuuden huoltoautoissa. Pääkonttorimme sijaitsee Smoolannin Tenhultissa, ja palvelemme nyt asiakkaitamme 10 oman yhtiömme sekä useiden erityisten Pro Partnereiden kautta Pohjois-Euroopan markkinoilla.

Work System on yhden pysäkin kauppa, joka tarjoaa kaikki tarvittavat varusteet huoltoauton räätälöintiin. Kaikki kalusteet on rakennettu modulaarisiksi, jotta kalusteratkaisu voidaan mukauttaa juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Keskitymme ennen kaikkea työautoosi, ja ratkaisumme voivat auttaa ainua tekemään työpäivistäsi aiempaa turvallisempia ja tehokkaampia.

TURVALLISUUS ENSIN – AINA!

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Suoritamme törmäystestejä asennustemme ja tuotteidemme kanssa varmistaaksemme, että niiden muotoilu ja rakenne ovat markkinoiden parhaita ja turvallisimpia. Autokalusteille ei ole turvallisuusvaatimuksia, mutta olemme päättäneet suorittaa huolellisia testejä sen varmistamiseksi, että ratkaisumme eivät aiheuta vaaraa ja pysyvät paikoillaan onnettomuuden sattuessa.

Tämä työ koskee kaikkea aina ensiapulaukusta törmäysturvallisuuteen. Onnettomuuden sattuessa on tärkeää, että asiakkaamme pääsevät mahdollisimman hyvin pois ajoneuvosta.

Törmäysturvallisuus on aina olennainen osa tuotekehitysprosessiamme. Se tarkoittaa seuraavia asioita:

- FEM-simulaatiot
- Painetestit omassa testilaboratoriossamme
- Kolmannen osapuolen törmäystestit
- Kattavat todellisuuteen perustuvat törmäystestit – tutustu uusimpaan projektiimme
- Kaikki Work Systemin ja Pro Partnerien asentajat koulutetaan ja sertifioidaan asennusten suhteen törmäysturvallisuuden maksimoimiseksi

TUTUSTU UUSIMPAAN TÖRMÄYSTESTIIMME

YMPÄRISTÖ KESKIPISTEESSÄ

Work System pyrkii aina pienentämään ympäristövaikutuksiaan. Koko Tenhultin laitos (pääkonttori) toimii suurelta osin katollaan olevan 1000 m2:n aurinkopaneelilaitoksen voimalla. Painopiste on kierrätetyissä materiaaleissa, mikä näkyy muun muassa suosituissa moduulilaatikoissa, jotka on valmistettu 100% kierrätetystä muovista.

ARVOMME

NOPEUS

Meille on tärkeää, että me Work Systemillä teemme nopeita päätöksiä, jätämme nopeita tarjouksia ja tarjoamme nopeita toimituksia.

YLPEYS

Me Work Systemillä olemme ylpeitä kaikesta, mitä teemme, olipa kyseessä sitten tarjous, piirustus tai autoasennus.


HELPPOUS

Yhteyden ottamisen Work Systemiin on oltava helppoa, ja käytäntöjemme sekä kuvaustemme on oltava yksinkertaisia.


LÄHETTILÄÄT

Me Work Systemillä olemme kaikki myyjiä ja yrityksen ylpeitä lähettiläitä, mikä tarkoittaa, että olemme reiluja sekä toisiamme että asiakkaitamme kohtaan.

loader