Frontbågar

Våra frontbågar är modellanpassade unikt för varje bilmodell som monteras mycket enkelt på bilen. En frontbåge lyfter intrycket av bilens front – gör bilen snyggare helt enkelt – och du kan lätt montera extraljus eller en LED-ramp på den vilket förbättrar sikten när det är mörkt. Den skyddar även fronten från stötar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra bågar är alltid rostfria, vilket borgar för att bågen håller sig fräsch även när du kört i snö och regn. De är också högglanspolerade för bästa utseende. Sidorör, eller sidestep, som det också kallas, gör ur- och instigning enklare om du exempelvis har en Pickup eller liknande. Dessutom får du ett häftigare utseende till din bil och skyddar dina trösklar. De finns i varierande storlekar beroende på fordonstyp. Sidorören skyddar även mot en del stötar, är rostfria och har högglanspolerats för bästa utseende.

Takljusbåge för montering bak med LED arbetsljus passande Transit (passar även 2019-)..

Lamphållare för montering bak på taket med två stycken 18 watts arbetsljus.
493
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Frontbåge hög i rostfritt till NYA Ford Ranger 2020-

Rostfri frontbåge i 70 mm rör, med plats för tre extraljus. (Ej godkänd vid reg. besiktning).
584
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Takljusbåge bak 60mm passande Ford Transit.

Tillverkad i rostfritt 60mm rör.
365
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Takljusbåge Fram passande Transit, Sprinter, Movano, Boxer, Master.

Takljusbåge fram för extraljus eller LEDramp.
356
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Takljusbåge bak med LED arbetsljus passande Ford Custom 2014- (40 mm).

Lamphållare för montering bak på taket med två stycken 18 watts arbetsljus.
473
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Takljusbåge bak 40mm passande Ford Custom.

Tillverkad i rostfritt 40mm rör passande Ford Custom 2013-2017
316
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?