Om oss

Om oss

Work System brinner för bilutrustning, bilinredning och tillbehör till servicebilar. Med våra prisvärda premiumlösningar skapar vi ordning och reda i din arbetsmiljö utan att kompromissa med säkerheten. Tack vare vårt breda sortiment kan vi skräddarsy en komplett lösning som passar just din servicebil. Dessutom erbjuder vi snabb leverans, installation och generösa garantier.

VÅR BRAND STORY


OM OSS

Work System grundades år 2009 i Forserum av Jonas Hallenborg och David Nord. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning idag. Med hjälp av numera huvudägarna Entreprenör Invest AB, som ägs av IKEA-grundaren Ingvar Kamprads Stiftelse har Work Systems ägarstruktur kunnat förstärkas ytterligare. En kontinuerlig tillväxt har lett till att Work System numera finns representerade i 23 anläggningar och Pro Partners över hela Sverige samt i Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna och Belgien. Målet är att fortsätta etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund. Välkommen till Work System och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil- till marknadens bästa pris.

Work System har haft en stark kontinuerlig tillväxt och expansion sedan starten. Fem Gasell-utmärkelser och titeln Supergasell enligt affärstidningen Dagens Industri, bekräftar att bolaget är ett ledande företag inom sitt område.

VARFÖR SKA MAN VÄLJA WORK SYSTEM?

Work System erbjuder premiumlösningar till marknadens bästa pris och med marknadens bästa service. Med 100% fokus på bilutrustning, bilinredningar och tillbehör skapar vi ordning och reda för maximal effektivitet samt bästa arbetsmiljö och säkerhet för servicebilar. Med huvudkontor i småländska Tenhult servar vi idag våra kunder med 10 egna bolag och en mängd dedikerade Pro Partners på den Nordeuropeiska marknaden.

Work System är en One-Stop-Shop, där man hittar allt man behöver i utrustningsväg för att skräddarsy sin servicebil. All inredning är uppbyggd genom ett modulärt koncept så att inredningslösningen kan anpassas exakt efter dina specifika behov. Vår prioritet är din arbetsbil och våra lösningar kan hjälpa till att göra din vardag säkrare och effektivare.Säkerheten först - alltid!

Säkerhet är av högsta prioritet för oss, och vi utför krocktester på våra installationer och produkter för att säkerställa att designen och konstruktionen är den bästa och säkraste som finns på marknaden. Det finns inga säkerhetskrav för bilinredning, men vi ser till att våra tester är noggranna och att våra lösningar förblir säkra och stannar på plats om en olycka skulle inträffa.

Detta arbete innefattar allt från första hjälpen-väska till krocksäkerhet. Om olyckan är framme, är det viktigt för oss att våra kunder ska ha de bästa förutsättningarna för att utgången ska bli så bra som möjligt.

Krocksäkerhet är alltid en vital del i vår produktutvecklingsprocess vilket kan summeras i;

- FEM-simuleringar
- Trycktester i vårt eget testlabb
- Tredjepartskrocktester
- Fullskaliga verklighetsbaserade krocktester - se vårt senaste projekt.
- Samtliga montörer inom Work Systems bolag och Pro Partners i alla länder utbildas och certifieras i installationsmontering för maximal krocksäkerhet.  

Se vårt senaste krocktest


KVALITETSPOLICY

Work System strävar efter att ha nöjda kunder som känner sig trygga med våra produkter. Vi ska erbjuda produkter och tjänster till attraktiva priser och villkor, och för att lyckas med det så behöver vi ständigt förbättra och utveckla oss genom att: 

• Arbeta utifrån fastställda arbetssätt.
• Systematiskt arbeta med ständiga förbättringar i alla delar av Work System Sweden AB samt hel- och delägda dotterbolag.
• Visa engagemang för våra produkter och arbeta med ny teknik.
• Utbilda och certifiera vår personal i syfte att säkerställa kvalitetskrav på produkter och i arbetssätt.
• Säkerställa att vi uppfyller kundkrav samt vid var tid gällande lag- och myndighetskrav.


MILJÖFOKUS

Work System strävar alltid efter att göra ett så litet miljöfotavtryck som möjligt. Hela anläggningen i Tenhult (huvudkontoret) drivs till stor del av egen 1000 m2 solcellspark på taket. Ett stort fokus läggs på användning av recyclat material som ex bolagets populära modulbackar, som tillverkas av 100% återvunnet plastmaterial.

VÅR VÄRDEGRUND

Snabbhet

Vi är snabba i beslut, service, leverans och återkoppling.

Stolthet

Vi är stolta över vårt företag och våra produkter och talar gott om både Work System och varandra.

Enkelhet

Vi är enkla i vårt samarbete med våra kunder, vi paketerar våra produkter och tjänster enkelt samt genom att vi följer uppsatta mål, rutiner och policys får en enkel arbetsvardag.


Ambassadör

På Work System är vi alla säljare och stolta ambassadörer, vilket innebär att vi är schyssta mot både varandra och våra kunder.

GLÄDJE

Vi har en positiv attityd och nära till skratt. Vi har en prestigelös miljö där vi stöttar samt uppmuntrar varandra så vi alltid gör vårt bästa. Glädje kan ibland kräva en ansträngning men är alltid värd investeringen.


GREAT PLACE TO WORK

Work System blev i september 2023 certifierade som en god arbetsplats genom Great Place To Work. Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats och är ett bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.

loader