Todellisuutta vastaava törmäystesti
Kaikkien aikojen suurin turvallisuusprojektimme. 

Matkapuhelinpidike, jossa on USB C -kaapeli, Android + Griffin (tilattava yhdessä Proclipin kanssa).

Art. nr:925-JH-USBCG-521841

Matkapuhelinpidike USB-kaapelilla ja savukkeensytytinsovitin USB Type C + Griffin -liittimelle. Android
76
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)

Koko

Pituus: 0 mm
Korkeus: 0 mm
Leveys: 0 mm
Paino: 0.0 kg

Lisätiedot

Asennusaika: 0 min
Toimitusaika: 1 päivä
Takuu: 12 kk
X
Liitä
Tuotantotiedot
Säädettävä pidike. Sopii laitteille, joiden mitat kuoren/suojan kanssa tai ilman ovat: Leveys: 62–77 mm, paksuus: 9–13 mm. Micro USB Type C -latauskaapeli.

Kun pidät matkapuhelintasi pidikkeessä autossa, se on aina näkyvillä ja ulottuvilla. Liikenneturvallinen, käytännöllinen ja mukava! Aktiivisessa telineessä on aina juuri ladattu akku, kun poistut autosta. Jos autossa on USB-liitäntä, irrota savukkeensytyttimen pistoke pidikkeen johdosta ja kytke USB-kaapeli suoraan auton USB-liitäntään. Pidikkeessä on Micro-USB Type C -liitin, ja se sopii ainoastaan laitteisiin, joissa on samanlainen lataustulo.

Säädettävä pidike sopii puhelimille, joiden mitat kuoren/suojan kanssa tai ilman ovat seuraavat. Leveys: 62–77 mm, paksuus: 9–13 mm. Säädettäviä pidikkeitä on erikokoisia. Mittaa puhelimesi ja vertaa sen kokoa pidikkeiden teknisiin tietoja varmistaaksesi, että valitset oikean tuotteen (jos käytät suojakuoria, mittaa laite niiden kanssa).

Ennen telineen käyttöä sinun on säädettävä pidikkeen leveys niin, että se sopii juuri omalle puhelimellesi. Sen jälkeen se pitää puhelimen vakaasti pystyasennossa ja maksimoi puhelimen kantaman. Tyylikkään ja hillityn muotoilun ansiosta se sulautuu hyvin auton sisustukseen. Voit liittää puhelimeen esimerkiksi kannettavan handsfree-laitteen tai latausjohdon, kun se on paikallaan telineessä.

Teline on mustaa ABS-muovia. Puhelimen voi asettaa pidikkeeseen nopeasti ja helposti, ja se on yhtä helppoa ottaa mukaan poistuessasi autosta. Pidikkeessä on pallonivel, jonka avulla voit helposti säätää kulmaa näytön heijastumisen ehkäisemiseksi. Voit kääntää pidikettä 22° joka suuntaan. Asennetaan ProClip-asennusalustalle.
21
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

Lattialle asennettu tietokoneteline

Kannettavan tietokoneen käyttäjille, jotka tarvitsevat kätevän ja hyvän jalustan.
341
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

Apple iPhone -puhelimen matkapuhelinpidike (tilattava yhdessä Proclipin kanssa).

Aktiivinen matkapuhelinpidike USB-kaapelilla ja savukkeensytytinsovitin puhelimille iPhone 6, 6S , 7, 8 ja X
86
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä
21
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä
21
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä
21
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?