Autokalusteet Oikea puoli

Kuljetusauton oikeanpuoleinen sivuverhoilu täydentää usein vasemman puolen verhoilua. Mutta se voi toimia myös yksinään, kaikki riippuu tarpeistasi. Mukautamme verhoilua sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan. Päädyt ja hyllyt muodostavat kalustomme perusrungon. Yhdessä eri laatikkoyhdistelmien, vetolavojen, jakajien jne. kanssa voimme koota juuri sinulle ja yrityksellesi parhaiten soveltuvan järjestelmän. Meillä on runsaasti älykkäitä ratkaisuja, ja kaikki sisäkalusteet on valmistettu Ruotsissa ja SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) on testannut ne. Se tuo varmuutta, eikä vähiten turvallisuuden kannalta.

H-ENKEL Kalustesarja autoon Boxer, Ducato & Jumper L2

Kalustesarja pienemmälle valikoimalle joka sopii autoon Boxer, Ducato & Jumper L2.
854
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-SDH4-420 Kalustesarja autoihin Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Kalustesarja sulavalla pääsyllä laatikoihin sivuliukuoven kautta. Sopii autoihin Peugeot Boxer, Fiat Ducato ja Citroen Jumper L2H2.
1 181
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-BAS Kalustesarja autoon Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Kätevä ja kapea kalustesarja autoihin Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2 oikealle puolelle hyvillä säilytysmahdollisuuksilla.
412
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-BAS Kalustesarja autoihin Boxer, Ducato ja Jumper L3H2.

Kätevä ja kapea kalustesarja autoihin Peugeot Boxer, Fiat Ducato ja Citroen Jumper L3H2 oikealle puolelle hyvillä säilytysvaihtoehdoilla.
469
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-SDH4-AB Kalustesarja autoihin Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Kalustesarja työtasolla, hyllyillä ja vetolaatikoilla autoihin Boxer, Ducato & Jumper L2H2.
1 090
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-SDH4-420 Kalustesarja autoihin Boxer, Ducato ja Jumper L3H2.

Kalustesarja jonka laatikoihin on helppo pääsy sivuliukuoven kautta. Sopiva autoihin Peugeot Boxer, Fiat Ducato ja Citroen Jumper L3H2.
1 348
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?