LAVAKATE MUSTA NAVARA, ALASKAN TUPLAOHJAAMO KESKUSLUKITUKSELLA
Work Systemin laatukate on valmistettu lasikuidusta ja lakattu auton väriseksi. Kate on mallikohtaisesti suunniteltu autoon Nissan Navara tuplaohjaamo parhaan sopivuuden takaamiseksi. Toimitetaan tummennetuilla luukuilla.
2.762

Lavatarvikkeet ja vetolavat

Täältä löydät lavavarusteet ja räätälöidyt tarvikkeet pickupeihin. Muotoon valetussa kuomussa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat ja takalaudassa keskuslukitus. Se on yhtä laadukas kuin muutkin tuotteemme. Sivuikkunat ovat avattavissa, jolloin niihin pääsee helposti käsiksi. Myös etuikkuna voidaan avata, jotta takalasi on helppo puhdistaa. Lavan kaikki ikkunat ovat tummennettuja, ja takalasissa on huurteenpoisto, joka on kytketty auton huurteenpoistokytkimeen. Maalaamme kuomun ajoneuvon väriseksi ja lavakuomun sisäpuoli on päällystetty iskunkestävällä huopakankaalla. Lavakatteemme eivät suojaa kuormaa ainoastaan säältä. Varkauksien riski pienenee huomattavasti, koska kansi on lukittavissa. Lavakate on valmistettu alumiinista, ja sen päällä voi olla enintään 50 kg:n kuorma. Kätevän saranarakenteen ansiosta kansi on nostettavissa muutamassa minuutissa. Rolltop on älykäs ja joustava kateratkaisu vaihteleviin tarpeisiin. Rolltop toimii helposti avattavana verhona/katteena. Jos kuorma on tilaa vievää, rolltop-katteen voi jättää kokonaan auki, puoliksi auki tai sulkea kokonaan lukolla työkalujen ja laitteiden suojaamiseksi. Lava on samalla säältä suojattu ja lamellit on valmistettu alumiinista parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.
Laadukkaat valetut lavakuomut. Hintaesimerkki 87

Lavakuomut

Laadukkaat lavakuvut suojaavat sääolosuhteilta, tuulelta ja varkauksilta.
Näytä 10 Tuotteet Ryhmässä
Lavan sisältöä suojaava rolltop. Hintaesimerkki 347

Rolltop-katteet

Joustavat rolltop-katteet suojaavat pick-up-autosi kuormaa.
Näytä 1 Tuotteet Ryhmässä
Lavakaari ruostumatonta terästä Work Systemiltä Hintaesimerkki 731

Lavakaaret

Helposti asennettavat lavakaaret ruostumatonta terästä. Tehosta pickupisi tyyliä lavakaarella.
Näytä 1 Tuotteet Ryhmässä
Work Systemin ulosvedettävät vetolavat Hintaesimerkki 1925

Vetolavat

Itse valmistetut ulosvedettävät vaunumme ovat erinomainen ratkaisu sinulle, joka haluat päästä helposti käsiksi kuormaasi tai työkaluihisi. Perävaunuja voidaan valmistaa ja mukauttaa omien toiveidesi mukaan, ja ne kestävät enintään 350 kg:n kuorman ulosvedettävässä asennossa.
Näytä 1 Tuotteet Ryhmässä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?