KALUSTESARJA LS3 AUTOON VW CADDY
Tämä on yksi suosituimmista kalustesarjoistamme autoon VW Caddy Standard. Saat hyviä säilytysvaihtoehtoja sekä työkalupakeillesi, työkoneillesi, käyttömateriaaleille että pienimmälle valikoimallesi tarvikkeita. Tämän saat markkinoiden parhaaseen hintaan. Laatikoitamme täydennetään usein lajitelmalaatikoilla. Päädyn täydentäminen uudella Smartboxillamme on myös suosittu vaihtoehto säilytystilojen maksimoimiseksi.

Pakettiauton hyllyt ja kaksoislattiat

Valikoimamme kuuluu sekä vakiokalusteita että erikoisratkaisuja, jotka on räätälöity juuri sinulle ja kuljetusautollesi. Korkea laatu, kokemus ja kattava asiantuntemuksemme sekä korkeat tuotekehitys- ja testausvaatimukset tekevät meistä alamme johtavan toimijan. Valikoimamme koostuu sekä yksinkertaisista että kehittyneemmistä kalustejärjestelmistä, joiden perusrungon muodostavat päädyt ja hyllyt. Yhdessä eri laatikkoyhdistelmien, vetolavojen, jakajien jne. kanssa voimme koota juuri sinulle ja yrityksellesi parhaiten soveltuvan järjestelmän. Aikaa on rahaa, ja jos voit säästää muutaman minuutin sieltä ja täältä, sillä on merkitystä työviikon aikana. Meillä on runsaasti älykkäitä ratkaisuja, ja kaikki sisäkalusteet on valmistettu Ruotsissa ja SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) on testannut ne. Se tuo varmuutta, eikä vähiten turvallisuuden kannalta.
Kalusteet auton vasemmalle puolelle Hintaesimerkki 312

Autokalusteet Vasen puoli

Kuljetusauton vasemman puolen kalusteet helpottavat järjestyksen ylläpitämistä.
Näytä 440 Tuotteet Ryhmässä
Kalusteet auton oikealle puolelle Hintaesimerkki 312

Autokalusteet Oikea puoli

Kuljetusauton oikean puolen kalusteet helpottavat järjestyksen ylläpitämistä.
Näytä 228 Tuotteet Ryhmässä
Kaksoislattia ja korotettu lattia auttavat saamaan mahdollisimman paljon työtilaa. Hintaesimerkki 984

Kaksoislattiat

Kaksoislattia (korotettu lattia) on esimerkki varusteesta, joka tuo runsaasti säilytysmahdollisuuksia, käytettävyyttä ja ergonomiaa. Samalla vapautuu kuormaustasoja ja lisäkalustemahdollisuus kaksoislattian yläpuolelle.
Näytä 181 Tuotteet Ryhmässä
Suuret laatikostot autoosi Hintaesimerkki 812

Suuret laatikostot

Optimoi säilytysmahdollisuudet yhdellä tai useammalla laatikostolla
Näytä 18 Tuotteet Ryhmässä
Muovilaatikot ovat esimerkki autovarusteista/lisävarusteista Hintaesimerkki 2

Auton sisätilojen lisävarusteet

Autotarvikelisävarusteistamme voi esimerkkinä mainita smartboksit, jakajat, muovilaatikot, laatikon sisäjakajat, valikoimapidikkeet, askellaudat ja kansiohyllyt.
Näytä 94 Tuotteet Ryhmässä
Työajoneuvon työkalutaulut. Hintaesimerkki 80

Työkalutaulut

Työkalutauluja on saatavana sekä sisätilaan että takaoveen.
Näytä 79 Tuotteet Ryhmässä
Työajoneuvon lastausrampit ja nostimet. Hintaesimerkki 1597

Lastausrampit ja nostimet

Konerampit, lastausrampit, takapäädyn rampit, ajorampit ja nostimet ovat tuotteita, jotka helpottavat raskaita nostoja ja takaavat hyvän käytettävyyden.
Näytä 5 Tuotteet Ryhmässä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?