Tuoteuutisia

Blackstonen uudet turvalukot

Blackstonen uudet turvalukot

Työajoneuvot ovat erityisen alttiita varkauksille ja murroille. Work System on siksi ottanut valikoimaansa älykkäitä Blackstone-turvalukkoja, joiden avulla ajoneuvomurtoja voidaan ennaltaehkäistä.

Ruotsin rikostorjuntaneuvoston mukaan vuonna 2020 Ruotsissa rekisteröitiin 49 500 ajoneuvomurtoa. Murto työajoneuvoon aiheuttaa ikäviä seurauksia, sillä ajoneuvo on korjattava, työkalut on vaihdettava ja suunniteltuja töitä ei voi tehdä. Blackstone on kehittänyt ajoneuvomurtojen ehkäisemiseksi murtovarmoja ja innovatiivisia lukkoja, jotka sopivat kaikkiin markkinoilla oleviin pakettiautomalleihin. Lukon sylinteri on sekä iskun-, tiirikoinnin- että porauksenkestävä, ja mukana toimitetaan patentoidut avaimet. Lukko on helppo asentaa takaoviin ja liukuoviin, ja rakenne estää lukon repimisen irti.

Blackstone-malleja on kaksi: Slam ja Combo. Slam-malli lukittuu aina automaattisesti oven sulkeutuessa, kun taas Combo-mallin lukitus voidaan manuaalisesti poistaa käytöstä, jos automaattista lukitusta ei haluta käyttää työpäivän aikana. Valitsitpa kumman mallin tahansa, vankka profiili on suunniteltu kestämään suurta voimaa, kuten vasaraniskuja. Lukitusmekanismi on täysin suojattu iskuilta.

loader