Vinkkejä ja ohjeita

Mitkä työvalot minun tulisi valita?

Mitkä työvalot minun tulisi valita?

Työvaloja valittaessa on tärkeää valita valot käyttöalueen mukaan. Work System tarjoaa useita erilaisia LED-valoja, jotka sopivat erityyppisiin ajoneuvoihin ja käyttökohteisiin.



Jos aiot käyttää työvaloa työskennellessäsi auton ympärillä, kannattaa valita laajalle valaiseva valo, kuten Work Vision Square 24W LED. Häikäisyn riskin minimoimiseksi lampussa tulisi mieluiten olla suuri hehkuva pinta-ala. Lamppujen ei kuitenkaan tulisi olla liian kirkkaat, koska olet usein kasvot lamppua kohden, jolloin se voi häikäistä enemmän kuin siitä on hyötyä. Voi myös olla tärkeää, että lamppu ei ole liian kirkas, koska se heikentää näköäsi kun liikut valaistun alueen ulkopuolelle. Valo tulisi asentaa korkealle ja suunnata alaspäin, jotta se häikäisee mahdollisimman vähän. Suosittelemme myös, että sinulla olisi aina vähintään kaksi valoa, koska yhdellä valaisimella varjo saattaa häiritä näkyvyyttä.

Jos aiot käyttää lisävaloja ajaessasi autoa tulee niiden olla vahvemmat ja keskitetymmät. Silloin Work Vision Square 40W Led on hyvä vaihtoehto.

Huomioitavaa: 

On tärkeää muistaa, että työvaloa ei saa käyttää liikenteessä, koska se voi häikäistä muita tielläliikkujia. Jos aiot käyttää niitä peruutusvalona, eli ne syttyvät automaattisesti, kun laitat peruutuksen, niiden tulee olla ECE R23 -hyväksyttyjä.

Jos tarvitset hyvää valoa autoa ajaessasi, voi siksi olla parempi kytkeä ne kytkimeen, jonka kytket päälle tarvittaessa. Sähköyhtiöillä on melko yleistä käyttää moottoroitua etsinvaloa, jota voi ohjata auton sisältä, jotta se pystyy seuraamaan muun muassa voimalinjoja.
postauksessa olevat tuotteet
loader