Tillbehör bilinredning

Komplettera din inredning med tillbehör och bilutrustning som passar just dig. De mest populära tillbehören är modulbackar, sortimentslådor och låd-avdelare. Våra modul- och transportbackar är anpassade för våra system och sitter perfekt i bilinredningen. Modulbackarna har en transparent front och avdelare som tillval, vilket gör det enkelt att se och dela upp innehållet. De tåliga transportbackarna kan användas både på överhyllor samt i inredningssystem med hyllbredd på 260mm och 410mm. Sortimentshållare och sortimentslådor är smarta tillbehör som håller exempelvis skruvar, muttrar och mindre delar på plats. Sortimentshållaren monteras smidigt direkt under ett hyllplan. För bästa ordning och reda finns även avdelare till våra lådor och hyllplan, det är bara du som sätter gränsen på kombinationer. Alla våra system, inklusive verktygstavlor har stansade hål som gör det möjligt att enkelt anpassa och komplettera inredningen med exempelvis krokar och Smartbox (ett smart fack för tänger, långa borr, limtuber etc) som finns med flera olika funktionaliteter och storlekar. Andra tillbehör som pärmställ, Festool-fack (för exempelvis vattenpass och Festool-skenor etc), skruvstäd med utfällbart stativ och vår storsäljare steghållare på skena för snabbt åtkomst när det behövs. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Tillbehör för hyllor till din bilinredning Prisexempel 2

Tillbehör hyllor

Modulbackar, transportbackar och hyllavdelare är exempel på tillbehör för hyllor.
Visa 8 produkter i kategorin
Tillbehör till lådor för din bilinredning Prisexempel 15

Tillbehör Lådor

Skapa ordning och reda med t.ex. lådavdelare och lådinsatser.
Visa 30 produkter i kategorin
Krokar och andra tillbehör till gavlar och verktygstavlor Prisexempel 2

Tillbehör gavlar och verktygstavlor

Krokar, smartboxar och andra tillbehör till gavlar och verktygstavlor.
Visa 24 produkter i kategorin
Sortimentväskor och sortimentlådor för din bilutrustning Prisexempel 27

Sortimentväskor och hållare

Här hittar du olika sortimentväskor och insatser
Visa 10 produkter i kategorin
Övrig bilinredning till din arbetsbil Prisexempel 10

Övriga tillbehör

Skruvstäd, steghållare och tillbehör för flaskor
Visa 22 produkter i kategorin

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?