VALORAUTA EU HYVÄKSYTTY FORD RANGER 2016- MUSTA
Vår populära EU frontbåge tillverkade i högpolerade SS2333 rostfria rör, diametern på rören är 63 mm. Frontbågarna är godkända av EU (EC/78/2009). Våra LEDljus ramper, Hella lampor eller LED lampor passar perfekt på de färdigsvetsade fästena. Frontbågarna är anpassade för varje bilmodell med ett mycket enkelt montage.

Styling

Frontbågar, Sidesteps, vindavisare, skärmbreddare, huvskydd är några exempel på Exteriöra tillbehör för styling av din transportbil. Våra frontbågar lyfter intrycket av bilens front, möjliggör montage av extraljus och skyddar fronten från stötar. Sortimentet för LEDljus är brett. Vi har modellanpassade kit i olika längder för montage både infällt i grillen eller monterat på frontbåge. Sidesteps gör ur- och instigning enklare när du exempelvis har en Pickup eller liknande. Med vindavvisare kan fönstret öppnas vid regn, förbättrar luftcirkulationen och minskar imning. Våra huvskydd är unika till varje bilmodell, minskar stenskott på framrutan, leder om luftströmmen och minimerar därmed insekter att fastna på rutan. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Frontbågar och sidorör till marknadens bästa priser Prisexempel 356

Frontbågar

Modellanpassade frontbågar med enkel montering, rostfria och av hög kvalitet.
Visa 4 produkter i kategorin
sidorör Prisexempel 177

Sidorör

Rostfria sidorör för lättare in- och urstigning ur bil samt skydd för trösklar.
Visa 2 produkter i kategorin
Vindavvisare för huv och sidoruta Prisexempel 78

Vindavvisare (Huvskydd)

Vindavvisare för huv och fönsterruta för att bl.a. minska risken för stenskott.
Visa 3 produkter i kategorin
Stötfångarskydd till din transportbil Prisexempel 79

Stötfångarskydd

Tillverkad i durkaluminium. En perfekt artikel om du är trött på att ovandelen på din stötfångare blir skavd.
Visa 1 produkter i kategorin
Dörrstegar och dragkroksteg hos Work System Prisexempel 129

Dörrstege & Dragkrokssteg

Modellanpassade dörrstegar och dragkrokssteg som underlättar in- och urstigning.
Visa 7 produkter i kategorin

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?