Verktygstavlor Ford

Komplettera din inredning med verktygstavlor. En verktygstavla kan sättas invändigt i transportbilen och även på bakdörrarna så att du lätt kommer åt dina verktyg. Med krokar på verktygstavlorna hänger du lätt upp dina verktyg vilket möjliggör snabb åtkomst samt att du lättare hittar vad du behöver. Vare sig du behöver en liten eller en stor verktygstavla kan vi lösa det. Våra tavlor är alltid formskurna och anpassade för att passa olika bilmodeller. Med denna typ av verktygsförvaring i bilen sparar du både tid och pengar med ordning och reda. Skapa din egen mix av krokar och Smartbox på verktygstavlan för hitta den bästa lösningen för dig. Förenkla arbetsdagen med smarta lösningar.

Verktygstavla höger bak till Ford Connect L2H1

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan i Ford Connect L2H1.
176
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Verktygstavla höger bak till Ford Custom L2H1

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan i Ford Transit Custom L2H1.
342
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Verktygstavla höger bak till Ford Custom L1H1

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan i Ford Transit Custom L1H1.
266
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Verktygstavlor Bakdörrar till Ford Custom

Svarta formskurna verktygstavlor för bakdörrar till Ford Custom
176
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Verktygstavla höger bak till Ford Custom L2H1

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan i Ford Transit Custom L2H1.
317
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Verktygstavla höger bak till Transit L2H2.

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan.
420
Exkl. 24 % moms
Lägg till

FAQ FÖR VERKTYGSTAVLOR

Verktygstavlor är en flexibel lösning som gör det enkelt att komma åt dina favoritverktyg och andra smådetaljer. En verktygstavla ger arbetsbilen ett stort lyft när det kommer till ordning och reda och effektivitet. Det är också ett smart sätt att utnyttja annars oanvänt förvaringsutrymme. Med våra smarta tillbehör kan du få en anpassad verktygstavla som passar just dig.

Det finns flera olika utrymmen i bilen som kan utrustas med en verktygstavla. Den vanligaste lösningen är att innervägg och/eller bakdörr kläs med verktygstavla. Dessutom har vår bilinredning verktygstavlor inbyggt i gavlarna som standard.

Alla våra verktygstavlor är modellspecifika och formskurna. Genom att använda bilväljaren uppe i menyn kan du enkelt filtrera fram verktygstavlor för just din bil.

Verktygstavla till bakdörr är vår mest populära lösning. Förvandla det outnyttjade utrymmet på bakdörren till en praktisk och lättåtkomlig förvaringslösning för verktyg och annan utrustning.

För att du ska kunna skräddarsy verktygstavlorna efter just ditt behov erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör. Vi har allt från kroksatser och smarta förvaringsboxar till slang- och verktygshållare.

Kroksatsen är vårt mest populära tillbehör tack vare sin mångsidighet, enkla montage och praktiska funktion. Kroksatsen kommer i flera utföranden för att matcha olika användningsområden.


image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader