Inverters & strömomvandlare Mitsubishi

För att minimera timmar som man kan förlora under en arbetsdag eller vardag är det bra att ha en inverter i sin bil om man är beroende av ett laddat batteri. En inverter används med fördel i din transportbil för att kunna driva 230V elektriska produkter. Växelriktare, strömomvandlare, converter och ibland även omformare är alla ord för samma sak: En enhet som omvandlar ett batteris likström (DC) till växelström (AC). Work Systems växelriktare har en ren sinusvåg vilket innebär mindre risk för skada på känslig elektronik. Det gör att man kan använda sin inverter till många av dom verktygen man har i bilen tex. dator, borrmaskin etc. Med ren sinusvåg i din växelriktare ökar också verkningsgraden jämfört med en modifierad sinusvåg. Vet du inte vilken strömomvandlare du behöver eller hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassning för just dina behov.

Inverter 2000W 12V ren sinus

Carspa PX2000-12V Spänningsomvandlare - rena sinusformade omvandlare erbjuder utmärkt kvalitet och verklig sinusformad effekt för drift av dina favoritverktyg och andra känsliga belastningar.
532
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Inverter PROsine 1800W/12V

Välbeprövad omformare som har en vridbar display för enkel avläsning och kontroll.
1 428
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Inverter 500W 12V ren sinus

En av marknadens mest prisvärda 500Watts inverter. Perfekt för att ladda batterier, driva pc eller annan utrustning. Ren sinusvåg.
160
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Inverter Cotec SE-400, 12V

COTEC-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 400 watt. I denna fungerar det perfekt att använda eldrivna handverktyg.
210
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Inverter 1200W 12V ren sinus

Carspa PX1200-12V Spänningsomvandlare - rena sinusformade omvandlare erbjuder utmärkt kvalitet och verklig sinusformad effekt för drift av dina favoritverktyg och andra känsliga belastningar.
352
Exkl. 24 % moms
Lägg till

Inverter PROwatt 1400i/12v

PROwatt-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 1400 watt. Har en digital display där man kan se batterispänning, effektuttag samt eventuella felkoder.
588
Exkl. 24 % moms
Lägg till
Ford Connect Inverters | Ford Transit Inverters | Nissan Inverters | Opel Combo Inverters | Renault Master Inverters | Toyota Inverters | Volkswagen Caddy Inverters
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader