H-RACK Kalustesarja autoihin Citroen Berlingo ja Peugeot Partner L1H1

Art. nr:26-BP-L1H1-Y08-H-RACK

Kalustesarja sinulle, joka tarvitset monta moduulipakkia joihin pääsee helposti käsiksi, suuremmalle valikoimalle.
383
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)

Koko

Pituus: 770 mm
Korkeus: 805 mm
Leveys: 262 mm
Paino: 13.3 kg

Lisätiedot

Asennusaika: 131 min
Toimitusaika: 1 päivä
Takuu: 36 kk
X
Liitä
Tuotantotiedot
H-Rack on uusi, alaansa johtava kalustesarja. Sopii täydellisesti sinulle, joka tarvitset hyviä säilytysmahdollisuuksia tarvikkeillesi kuten ruuveille, pulteille, porille ym. Tämä kalustesarja on maksimoitu yhteensä 9 kpl jaettavalla moduulipakilla. Moduulipakit vedetään ulos kiinnitetyillä kiskoilla, joten niihin on helppo pääsy. Moduulipakit on muotoiltu optimaalista helppopääsyisyyttä ajatellen, ja voidaan täydentää läpinäkyvällä edustalla ja jakajilla jotka voidaan asettaa 60 cm välein. Kalustesarja sopii autoihin Citroen Berlingo ja Peugeot Partner L1H1, ja kuten kaikki kalustesarjamme, saat sen markkinoiden parhaaseen hintaan. Lisätarvikkeet kuvassa eivät sisälly hintaan mutta voidaan tietenkin ostaa lisäksi. Kaikki asennustarvikkeet ja -ohjeet tulevat tuotteen mukana. Work Systemin kaikki auton kalusteet ovat Ruotsissa valmistettuja ja kehitelty kestämään kovaa kulutusta.
Päätyprofiilit
Mustaksi anodisoidusta alumiinista valmistetut Work Systemin päädyt ovat useiden vuosien huolellisen kehitys- ja testaustyön tulosta. Pyrkimyksenä on ollut luoda äärimmäinen profiili. Työn tuloksena on syntynyt erittäin kevyt ja vahva rakenne, jolla on suuret ja laajat käyttöalueet. Sitä voi käyttää vakiojärjestelmissämme, kaksoislattioissamme, smartfloor-lattioissamme, taitettavissa hyllyissämme tai vaikkapa täysin räätälöidyissä ja ainutlaatuisissa ratkaisuissa. Kulmavaihtoehtojemme ansiosta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tuotteet ja osat voidaan kiinnittää suoraan C/C 17,5 mm:n porattuihin reikiin taptite-ruuveillamme ilman reikien kierteitystä! Alumiiniprofiilin uriin voi myös kiinnittää osia ja tuotteita, ja uramuttereidemme avulla täysin portaattomasti. Täydellinen esim. työkalutauluille, joiden korkeus kannattaa säätää omille varusteille sopivaksi.
- Materiaali 6063-T6-alumiinia.
- 15my paksu musta anodisointi.
- ACT-testattu.
Reikälevytaulu järjestelmä
Järjestelmämme toimitetaan reikälevytauluilla jotka antavat vielä enemmän säilytysmahdollisuuksia. Reikälevytaulut on valmistettu 1mm alumiinista 15my paksulla läpinäkyvällä anodisoinnilla, joka auttaa tauluja selviytymään vaikeista olosuhteista, samalla kun taulut pysyvät ulkomuodoltaan samanlaisina.
Älä säilytä tavaroita lattialla, vaan säästä tilaa ja aikaa laittamalla ne meidän järjestelmiin!
Reikälevytauluihin voidaan asentaa meidän älykkäitä tarvikkeita kuten:
-Smartbox mm. pullojen ja suihkupullojen säilyttämiseen. Saatavilla leveyksillä 230mm, 330mm ja 1200mm.
-Smartbox liimatuubissa säilyy jopa 8kpl liimatuubeja.
-Smartbox rör putki, putkien tai suurempien porien ja työkalujen säilyttämiseen. Saatavilla kooissa leveys x syvyys 50x50mm, 70x70mm ja 105x105mm.
-Meillä on suuri valikoima erilaisia koukkuja kaikkeen kaapeleista työkaluihin.
Moduulipakki
Kätevä moduulipakki suuremmille tarvikkeille ja lajitelmalle. Moduulipakki asennetaan kiskoihin kiinni, joten ne ovat ulosvedettävät.
Yhdessä kiskojen kanssa nämä voidaan asentaa roikkumaan tai seisovaan asentoon. Täydennä edustan luukulla ja jakajilla jakaaksesi pakki useampaan lokeroon.
Jokaisessa moduulipakissa ja jakajassa on tasku edistämään järjestystä pakettiautossasi.
Moduulipakki löytyy kahdessa eri koossa: 254mm ja 412mm.
Hyllyt
Hyllymme ovat muotoiltuja niin että ne ovat itsekantavia, ja se taas takaa niiden tukevuuden ja pienen painon.
Kaikki hyllyt ovat valmistettuja AZ185 Alumiini-sinkkipinnoitetusta Dx51 pellistä eri paksuuksilla joka antaa kevyeen rakennelman jolla in hyvä kulutus- ja korroosiosuoja.
Hyllyissä on 5,2cm korkea putoamissuoja joka pitää työkalut ja laatikot paikoillaan. Isoimille työkaluille ja tavaroille tarjoamme myös kätevän dropfron järjestelmän.
Hyllyjen leveys ja syvyys on eri riippuen hyllyjärjestelmästä ja ajoneuvosta mihin järjestelmä asennetaan.
Tarjoamme myös tilanjakaajia ja moduulilaatikoita joilla saadaan luotua selkeä rakenne ja järjestys hyllyihin.
Work System antaa 36 kuukauden takuun kaikille hyllyille, ja tästä olemme erittäin ylpeitä.
Lattiakisko
Lattiakiskomme ovat monikäyttöisiä. Niiden pääkäyttötarkoitus on pitäälattialle varastoidut tuotteet paikallaan.
Mutta näitä myös käytetään moneen muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi vahvistamaan sisustusta hyllyjen alapuolella.
Kiskot ovat valmistettuja Dx51 pellistä ja ovat pinnoitettuja AZ185 antifingerprint pinnoitteella, joka antaa vaalean ja hyvännäköisen pinnan jolla on hyvä korrosiosuojan. Samaa pinoitetta käytetään myös katoissa ja ränneissä.
Paksuus vaihtelee kiskon pituuden mukaan jotta taataan lujuus mutta paino on minimaalinen.
Autokalusteet
Work System myy itse valmistamiaan autokalusteita ja lisävarusteita asiakkaille kaikkialla Pohjoismaissa sekä Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa markkinoiden parhaaseen hintaan. Kalusteet valmistetaan Ruotsissa, minkä jälkeen ne asennetaan tai lähetetään asiakkaalle. Kaikissa kalusteissa on itsekantava alumiinisinkitystä teräslevystä valmistettu rakenne, jossa on keskitytty laatuun ja turvallisuuteen. Laatikoissamme on vakiona kuulalaakerikiskot, jotka takaavat pehmeän sulkeutumisen ja avautumisen. Ruotsin tekninen tutkimuslaitos (SP - Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) on törmäystestannut kalusteemme, joten järjestelmiemme turvallisuus on varmistettu. Work System antaa 36 kuukauden takuun kaikille autokalusteille. Kaikkia järjestelmiämme voi täydentää jälkikäteen omien toiveiden mukaan. Soita tai tule käymään, jos haluat räätälöidyn tarjouksen!

H-BAS PLUS Kalustesarja autoihin Expert, Jumpy & ProAce L3H1 Tuplaohjaamo

Kätevä ja kapea kalustesarja autoihin Expert, Jumpy & ProAce L3H1 Tuplaohjaamolla.
252
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

V-SS3 Kalustesarja autoon Ford Custom L2H1 Tuplaohjaamo

Kätevä ja kapea kalustesarja oikealle puolelle autoon Ford Custom L2H1 Tuplaohjaamo.
264
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-BAS Kalustesarja autoon VW Transporter Tuplaohjaamo L2H1

Kätevä ja kapea kalustesarja oikealle puolelle autoon VW Transporter Tuplaohjaamo L2H1.
267
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-ENKEL Kalustesarja autoihin Nemo, Fiorino ja Bipper L1H1

Kalustesarja jossa on reilusti hyllytilaa monenlaiseen säilytykseen. Sopii autoihin Citroen Nemo, Fiat Fiorino ja Peugeot Bipper L1H1.
268
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-BAS Kalustesarja autoon VW Caddy

Kalustesarja H-BAS on sisäänkäyntimalli oikealle puolelle autoon VW Caddy.
279
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

H-BAS Kalustesarja autoon Fiat Doblo & Opel Combo L1

Kalustesarja H-BAS on sisäänkäyntimalli vasemmalle puolelle autoon Fiat Doblo & Opel Combo L1.
283
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.