Valitse toinen ryhmä

V-BAS Kalustesarja autoon Ford Custom L1H1

Art. nr.26-CUST-L1H1-Y18-V-BAS

Tämä kalustesarja on suosittu heidän kesken, joille on tärkeä säilyttää leveys autossansa Ford Custom L1H1. Kalustesarja on vain 262,5mm syvä, ja tarjoaa hyviä säilytysratkaisuja pienemmälle valikoimalle. Tämän kalustesarjan voi täydentää meidän uusilla, älykkäillä moduulipakeilla. Päädyn täydentäminen Smartboxilla säilytystilojen maksimoimiseksi on myös suosittu vaihtoehto. Lisätarvikkeet kuvassa eivät sisälly hintaan mutta voidaan tietenkin ostaa lisäksi. Kaikki asennustarvikkeet ja -ohjeet tulevat tuotteen mukana. Work Systemin kaikki auton kalusteet ovat Ruotsissa valmistettuja ja kehitelty kestämään kovaa kulutusta.

Pääty

Work Systemin itsesuunnitellut päädyt mustaksi anodisoidusta alumiinista luo erittäin kevyen, mutta vahvan rakenteen, jossa on paljon käyttömahdollisuuksia. Käytä standardijärjestelmien kanssa, kehys tuplalattioille.

Reikälevytaulu järjestelmä

Järjestelmämme toimitetaan reikälevytauluilla jotka antavat vielä enemmän säilytysmahdollisuuksia. Reikälevytaulut on valmistettu 1mm alumiinista 15my paksulla läpinäkyvällä anodisoinnilla, joka auttaa tauluja selviytymään vaikeista olosuhteista, samalla kun taulut pysyvät ulkomuodoltaan samanlaisina.
Älä säilytä tavaroita lattialla, vaan säästä tilaa ja aikaa laittamalla ne meidän järjestelmiin!
Reikälevytauluihin voidaan asentaa meidän älykkäitä tarvikkeita kuten:
-Smartbox mm. pullojen ja suihkupullojen säilyttämiseen. Saatavilla leveyksillä 230mm, 330mm ja 1200mm.
-Smartbox liimatuubissa säilyy jopa 8kpl liimatuubeja.
-Smartbox rör putki, putkien tai suurempien porien ja työkalujen säilyttämiseen. Saatavilla kooissa leveys x syvyys 50x50mm, 70x70mm ja 105x105mm.
-Meillä on suuri valikoima erilaisia koukkuja kaikkeen kaapeleista työkaluihin.

Hyllyt

Hyllymme ovat muotoiltuja niin että ne ovat itsekantavia, ja se taas takaa niiden tukevuuden ja pienen painon.
Kaikki hyllyt ovat valmistettuja AZ185 Alumiini-sinkkipinnoitetusta Dx51 pellistä eri paksuuksilla joka antaa kevyeen rakennelman jolla in hyvä kulutus- ja korroosiosuoja.
Hyllyissä on 5,2cm korkea putoamissuoja joka pitää työkalut ja laatikot paikoillaan. Isoimille työkaluille ja tavaroille tarjoamme myös kätevän dropfron järjestelmän.
Hyllyjen leveys ja syvyys on eri riippuen hyllyjärjestelmästä ja ajoneuvosta mihin järjestelmä asennetaan.
Tarjoamme myös tilanjakaajia ja moduulilaatikoita joilla saadaan luotua selkeä rakenne ja järjestys hyllyihin.
Work System antaa 36 kuukauden takuun kaikille hyllyille, ja tästä olemme erittäin ylpeitä.

Auton kalusteet

Work System myy itse valmistettuja auton kalusteita ja tarvikkeita asiakkailleen Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. Kalusteet valmistetaan Smålandissa, jonka jälkeen ne
asennetaan tai lähetetään eteenpäin asiakkaalle. Kaikissa kalusteissa on itsekantava rakenne Alumiini-sinkitystä teräspellistä, keskittyen laatuun ja turvallisuuteen.
Laatikoissamme on kuulalaakeroidut kiskot vakiona, pehmeää avausta ja sulkemista varten. Sp Sveriges Tekniska Forskningsinstitut on testannut kalusteitamme törmäyksissä, varmistaakseen että kalusteemme ovat turvallisia.
Work Systemin kaikissa auton kalusteissa on 36 kuukauden takuu. Kaikki järjestelmät voidaan täydentää jälkikäteen, omien toivomuksien mukaan. Soita tai tule vierailulle räätälöityä tarjousta varten!

Kokonaismitta

1907mm
875mm
262mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

25.3kg
139.6min
1 päivä
36kk
X
336
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.