Valitse toinen ryhmä
H-BAS Kalustesarja autoon Expert, Jumpy & Proace | Work System

H-BAS Kalustesarja autoon Expert, Jumpy, Vivaro & Proace

Art. nr.26-EJP-L1H1-Y16-H-BAS

Onko haussa kätevä ja kapea kalustesarja pienemmän valikoimasi järjestelyyn? Silloin H-BAS on hyvä vaihtoehto autoosi Expert, Jumpy, Vivaro & Proace. Tämän kalustesarjan täyttäminen moduulipakeillamme on suosittu vaihtoehto käyttömateriaalien järjestämistä varten, kuten mutterit, ruuvit, pultit, porat ym. Moduulipakkien etuosa on muotoiltu optimaalista helppopääsyisyyttä varten, ja voidaan täydentää läpinäkyvällä etuosalla sekä väliseinillä jotka voidaan asettaa 60mm välein. Kuvan lisätarvikkeet eivät sisälly hintaan, mutta ne voidaan halutessa ostaa lisäksi. Kaikki asennustarvikkeet ja -ohjeet tulevat tuotteen mukana. Work Systemin kalustesarjat ovat Ruotsissa valmistettuja ja kehitelty kestämään kovaa kulutusta.

Pääty

Work Systemin itsesuunnitellut päädyt mustaksi anodisoidusta alumiinista luo erittäin kevyen, mutta vahvan rakenteen, jossa on paljon käyttömahdollisuuksia. Käytä standardijärjestelmien kanssa, kehys tuplalattioille.

Hyllyt

Hyllymme ovat muotoiltuja niin että ne ovat itsekantavia, ja se taas takaa niiden tukevuuden ja pienen painon.
Kaikki hyllyt ovat valmistettuja AZ185 Alumiini-sinkkipinnoitetusta Dx51 pellistä eri paksuuksilla joka antaa kevyeen rakennelman jolla in hyvä kulutus- ja korroosiosuoja.
Hyllyissä on 5,2cm korkea putoamissuoja joka pitää työkalut ja laatikot paikoillaan. Isoimille työkaluille ja tavaroille tarjoamme myös kätevän dropfron järjestelmän.
Hyllyjen leveys ja syvyys on eri riippuen hyllyjärjestelmästä ja ajoneuvosta mihin järjestelmä asennetaan.
Tarjoamme myös tilanjakaajia ja moduulilaatikoita joilla saadaan luotua selkeä rakenne ja järjestys hyllyihin.
Work System antaa 36 kuukauden takuun kaikille hyllyille, ja tästä olemme erittäin ylpeitä.

Kokonaismitta

857mm
875mm
262mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

12.2kg
134.5min
1 päivä
36kk
X
292
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.