Valitse toinen ryhmä

Kalustesarja V-ENKEL PLUS autoihin Citroen Berlingo ja Peugeot Partner

Art. nr.42-BP-L1H1-Y08-V-ENKELPLUS

Kalustesarja sinulle, joka olet jo alusta asti päättänyt pitää järjestystä yllä autossasi Citroen Berlingo tai Peugeot Partner. Tähän kalustesarjaan sisältyy 6 kpl älykästä moduulipakkia. Nämä ovat sulavasti ulos vedettävissä moduulipakkikiskoilla. Pakit voidaan myös helposti ja kätevästi säätää ja siirtää hyllyjä pitkin. Kalustesarja antaa tietenkin myös hyviä säilytysmahdollisuuksia työkalupakeille, koneille ja materiaaleille, sillä syvempien hyllyjen syvyys on 420mm. Lisätarvikkeet kuvassa eivät sisälly hintaan mutta voidaan tietenkin ostaa lisäksi. Kaikki asennustarvikkeet ja -ohjeet tulevat tuotteen mukana. Work Systemin kaikki auton kalusteet ovat Ruotsissa valmistettuja ja kehitelty kestämään kovaa kulutusta.

Pääty

Work Systemin itsesuunnitellut päädyt mustaksi anodisoidusta alumiinista luo erittäin kevyen, mutta vahvan rakenteen, jossa on paljon käyttömahdollisuuksia. Käytä standardijärjestelmien kanssa, kehys tuplalattioille.

Reikälevytaulu järjestelmä

Järjestelmämme toimitetaan reikälevytauluilla jotka antavat vielä enemmän säilytysmahdollisuuksia. Reikälevytaulut on valmistettu 1mm alumiinista 15my paksulla läpinäkyvällä anodisoinnilla, joka auttaa tauluja selviytymään vaikeista olosuhteista, samalla kun taulut pysyvät ulkomuodoltaan samanlaisina.
Älä säilytä tavaroita lattialla, vaan säästä tilaa ja aikaa laittamalla ne meidän järjestelmiin!
Reikälevytauluihin voidaan asentaa meidän älykkäitä tarvikkeita kuten:
-Smartbox mm. pullojen ja suihkupullojen säilyttämiseen. Saatavilla leveyksillä 230mm, 330mm ja 1200mm.
-Smartbox liimatuubissa säilyy jopa 8kpl liimatuubeja.
-Smartbox rör putki, putkien tai suurempien porien ja työkalujen säilyttämiseen. Saatavilla kooissa leveys x syvyys 50x50mm, 70x70mm ja 105x105mm.
-Meillä on suuri valikoima erilaisia koukkuja kaikkeen kaapeleista työkaluihin.

Moduulipakki

Kätevä moduulipakki suuremmille tarvikkeille ja lajitelmalle. Moduulipakki asennetaan kiskoihin kiinni, joten ne ovat ulosvedettävät.
Yhdessä kiskojen kanssa nämä voidaan asentaa roikkumaan tai seisovaan asentoon. Täydennä edustan luukulla ja jakajilla jakaaksesi pakki useampaan lokeroon.
Jokaisessa moduulipakissa ja jakajassa on tasku edistämään järjestystä pakettiautossasi.
Moduulipakki löytyy kahdessa eri koossa: 254mm ja 412mm.

Hyllyt

Hyllymme ovat muotoiltuja niin että ne ovat itsekantavia, ja se taas takaa niiden tukevuuden ja pienen painon.
Kaikki hyllyt ovat valmistettuja AZ185 Alumiini-sinkkipinnoitetusta Dx51 pellistä eri paksuuksilla joka antaa kevyeen rakennelman jolla in hyvä kulutus- ja korroosiosuoja.
Hyllyissä on 5,2cm korkea putoamissuoja joka pitää työkalut ja laatikot paikoillaan. Isoimille työkaluille ja tavaroille tarjoamme myös kätevän dropfron järjestelmän.
Hyllyjen leveys ja syvyys on eri riippuen hyllyjärjestelmästä ja ajoneuvosta mihin järjestelmä asennetaan.
Tarjoamme myös tilanjakaajia ja moduulilaatikoita joilla saadaan luotua selkeä rakenne ja järjestys hyllyihin.
Work System antaa 36 kuukauden takuun kaikille hyllyille, ja tästä olemme erittäin ylpeitä.

Lattiakisko

Lattiakiskomme ovat monikäyttöisiä. Niiden pääkäyttötarkoitus on pitäälattialle varastoidut tuotteet paikallaan.
Mutta näitä myös käytetään moneen muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi vahvistamaan sisustusta hyllyjen alapuolella.
Kiskot ovat valmistettuja Dx51 pellistä ja ovat pinnoitettuja AZ185 antifingerprint pinnoitteella, joka antaa vaalean ja hyvännäköisen pinnan jolla on hyvä korrosiosuojan. Samaa pinoitetta käytetään myös katoissa ja ränneissä.
Paksuus vaihtelee kiskon pituuden mukaan jotta taataan lujuus mutta paino on minimaalinen.

Auton kalusteet

Work System myy itse valmistettuja auton kalusteita ja tarvikkeita asiakkailleen Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. Kalusteet valmistetaan Smålandissa, jonka jälkeen ne
asennetaan tai lähetetään eteenpäin asiakkaalle. Kaikissa kalusteissa on itsekantava rakenne Alumiini-sinkitystä teräspellistä, keskittyen laatuun ja turvallisuuteen.
Laatikoissamme on kuulalaakeroidut kiskot vakiona, pehmeää avausta ja sulkemista varten. Sp Sveriges Tekniska Forskningsinstitut on testannut kalusteitamme törmäyksissä, varmistaakseen että kalusteemme ovat turvallisia.
Work Systemin kaikissa auton kalusteissa on 36 kuukauden takuu. Kaikki järjestelmät voidaan täydentää jälkikäteen, omien toivomuksien mukaan. Soita tai tule vierailulle räätälöityä tarjousta varten!

Kokonaismitta

1295mm
1015mm
420mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

23.9kg
169min
1 päivä
36kk
X
447
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.