Valitse toinen ryhmä
V-LS3 Kalustesarja autoon Citroën Berlingo & Peugeot | Work System

V-LS3 Kalustesarja autoon Citroën Berlingo & Peugeot Partner

Art. nr.42-BP-L1H1-Y08-V-LS3

Tämä on yksi suosituimmista kalustesarjoistamme autoon Citroën Berlingo & Peugeot Partner. Saat hyviä säilytysmahdollisuuksia sekä työkalulaukuille, työkoneille, käyttömateriaaleille että pienimmälle valikoimalle tarvikkeita. Tämä kaikki markkinoiden parhaaseen hintaan. Laatikoita täydennetään usein lajitelmalaatikoillamme. Päädyn täydentäminen Smartboxilla on myös suosittu vaihtoehto säilytystilojen maksimoimiseksi. Kuulalaakeroiduilla kiskoilla olevat laatikot kestävät jaettua painoa 35kg/kpl. Laatikoiden sisämitat (mm): L-579, S-387, K-60 sekä K-130. Kuvan lisätarvikkeet eivät sisälly hintaan, mutta voidaan ostaa lisäksi. Kaikki asennustarvikkeet ja -ohjeet tulevat tuotteen mukana. Work Systemin kaikki auton kalusteet ovat Ruotsissa valmistettuja ja kehitelty kestämään kovaa kulutusta.

Pääty

Work Systemin itsesuunnitellut päädyt mustaksi anodisoidusta alumiinista luo erittäin kevyen, mutta vahvan rakenteen, jossa on paljon käyttömahdollisuuksia. Käytä standardijärjestelmien kanssa, kehys tuplalattioille.

Reikälevytaulu järjestelmä

Järjestelmämme toimitetaan reikälevytauluilla jotka antavat vielä enemmän säilytysmahdollisuuksia. Reikälevytaulut on valmistettu 1mm alumiinista 15my paksulla läpinäkyvällä anodisoinnilla, joka auttaa tauluja selviytymään vaikeista olosuhteista, samalla kun taulut pysyvät ulkomuodoltaan samanlaisina.
Älä säilytä tavaroita lattialla, vaan säästä tilaa ja aikaa laittamalla ne meidän järjestelmiin!
Reikälevytauluihin voidaan asentaa meidän älykkäitä tarvikkeita kuten:
-Smartbox mm. pullojen ja suihkupullojen säilyttämiseen. Saatavilla leveyksillä 230mm, 330mm ja 1200mm.
-Smartbox liimatuubissa säilyy jopa 8kpl liimatuubeja.
-Smartbox rör putki, putkien tai suurempien porien ja työkalujen säilyttämiseen. Saatavilla kooissa leveys x syvyys 50x50mm, 70x70mm ja 105x105mm.
-Meillä on suuri valikoima erilaisia koukkuja kaikkeen kaapeleista työkaluihin.

Laatikot Alumiiniedustalla

Work Systemin uusimman malliston laatikot on lyöneet yhteen sekä tyylin että käytännöllisyyden.
Laatikon chassi on valmistettu 0,7mm AZ185 sormijäljettömästä Dx51 teräspellistä. Tämä pintakäsittely antaa erittäin hyvän suojan korroosiota vastaan, ja luo valoisan ja pehmeän tuntuman.
Tätä pintakäsittelyä käytetään erittäin vaativissa sääolosuhteissa, esimerkiksi katoilla ja ränneissä.
Koko laatikon edusta koostuu alumiinista, uniikilla ratkaisulla lukkopainikkeessa joka ylettää sivusta sivuun, joten laatikon saa auki riippumatta siitä, mistä kohtaa lukkopainiketta otat kiinni.
Tämä yhdistelmä teräspeltiä ja alumiinia antaa erittäin kevyen laatikon, joka on yhä kestävä ja tukeva, mikä on tärkeää, koska laatikkomme joutuvat kestämään kovaakin kulutusta.
Laatikoissamme on vahvat teleskooppikiskot jotka antavat pehmeän ja tasaisen tuntuman kun laatikkoa avaa ja sulkee. Kaikissa kiskoissamme on

-Tilavuuden hyödyntäminen
-Sisämitat, leveys ja syvyys
-Maksimaalinen painon kestävyys

Lattiakisko

Lattiakiskomme ovat monikäyttöisiä. Niiden pääkäyttötarkoitus on pitäälattialle varastoidut tuotteet paikallaan.
Mutta näitä myös käytetään moneen muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi vahvistamaan sisustusta hyllyjen alapuolella.
Kiskot ovat valmistettuja Dx51 pellistä ja ovat pinnoitettuja AZ185 antifingerprint pinnoitteella, joka antaa vaalean ja hyvännäköisen pinnan jolla on hyvä korrosiosuojan. Samaa pinoitetta käytetään myös katoissa ja ränneissä.
Paksuus vaihtelee kiskon pituuden mukaan jotta taataan lujuus mutta paino on minimaalinen.

Auton kalusteet

Work System myy itse valmistettuja auton kalusteita ja tarvikkeita asiakkailleen Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. Kalusteet valmistetaan Smålandissa, jonka jälkeen ne
asennetaan tai lähetetään eteenpäin asiakkaalle. Kaikissa kalusteissa on itsekantava rakenne Alumiini-sinkitystä teräspellistä, keskittyen laatuun ja turvallisuuteen.
Laatikoissamme on kuulalaakeroidut kiskot vakiona, pehmeää avausta ja sulkemista varten. Sp Sveriges Tekniska Forskningsinstitut on testannut kalusteitamme törmäyksissä, varmistaakseen että kalusteemme ovat turvallisia.
Work Systemin kaikissa auton kalusteissa on 36 kuukauden takuu. Kaikki järjestelmät voidaan täydentää jälkikäteen, omien toivomuksien mukaan. Soita tai tule vierailulle räätälöityä tarjousta varten!

Kokonaismitta

1295mm
1015mm
420mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

36.8kg
176.75min
1 päivä
36kk
X
608
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.