Keitä olemme Work Systemillä?
Katso bränditarinamme saadaksesi lisätietoja Work Systemistä ja meidän arvoistamme.
Kalustesarja Ls3 autoon VW Caddy | Work System

Kalustesarja Ls3 autoon VW Caddy

Art. nr:42-CADDY-L1H1-Y04-V-LS3

Vain mallivuoteen 2020 asti! Kalustesarja vetolaatikoiden ja hyllyjen yhdistelmällä autoon VW Caddy L1H1.
762
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)

Koko

Pituus: 1295 mm
Korkeus: 1050 mm
Leveys: 420 mm
Paino: 36.6 kg

Lisätiedot

Asennusaika: 164.82 min
Toimitusaika: 1 päivä
Takuu: 36 kk
X
Liitä
Tuotantotiedot
Tämä on yksi suosituimmista kalustesarjoistamme autoon VW Caddy Standard. Saat hyviä säilytysvaihtoehtoja sekä työkalupakeillesi, työkoneillesi, käyttömateriaaleille että pienimmälle valikoimallesi tarvikkeita. Tämän saat markkinoiden parhaaseen hintaan. Laatikoitamme täydennetään usein lajitelmalaatikoilla. Päädyn täydentäminen uudella Smartboxillamme on myös suosittu vaihtoehto säilytystilojen maksimoimiseksi. Jokainen laatikko kestää 50 kg tasaisesti jaettua painoa. Laatikoiden sisämitat (mm): L-579, S-274, K-60 sekä K-130. Kuvan lisätarvikkeet eivät sisälly hintaan, mutta ne voidaan halutessa ostaa lisäksi. Kaikki asennustarvikkeet ja -ohjeet tulevat tuotteen mukana. Work Systemin kalustesarjat ovat Ruotsissa valmistettuja ja kehitelty kestämään kovaa kulutusta.
Päätyprofiilit
Mustaksi anodisoidusta alumiinista valmistetut Work Systemin päädyt ovat useiden vuosien huolellisen kehitys- ja testaustyön tulosta. Pyrkimyksenä on ollut luoda äärimmäinen profiili. Työn tuloksena on syntynyt erittäin kevyt ja vahva rakenne, jolla on suuret ja laajat käyttöalueet. Sitä voi käyttää vakiojärjestelmissämme, kaksoislattioissamme, smartfloor-lattioissamme, taitettavissa hyllyissämme tai vaikkapa täysin räätälöidyissä ja ainutlaatuisissa ratkaisuissa. Kulmavaihtoehtojemme ansiosta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tuotteet ja osat voidaan kiinnittää suoraan C/C 17,5 mm:n porattuihin reikiin taptite-ruuveillamme ilman reikien kierteitystä! Alumiiniprofiilin uriin voi myös kiinnittää osia ja tuotteita, ja uramuttereidemme avulla täysin portaattomasti. Täydellinen esim. työkalutauluille, joiden korkeus kannattaa säätää omille varusteille sopivaksi.
- Materiaali 6063-T6-alumiinia.
- 15my paksu musta anodisointi.
- ACT-testattu.
Reikälevytaulu järjestelmä
Järjestelmämme toimitetaan reikälevytauluilla jotka antavat vielä enemmän säilytysmahdollisuuksia. Reikälevytaulut on valmistettu 1mm alumiinista 15my paksulla läpinäkyvällä anodisoinnilla, joka auttaa tauluja selviytymään vaikeista olosuhteista, samalla kun taulut pysyvät ulkomuodoltaan samanlaisina.
Älä säilytä tavaroita lattialla, vaan säästä tilaa ja aikaa laittamalla ne meidän järjestelmiin!
Reikälevytauluihin voidaan asentaa meidän älykkäitä tarvikkeita kuten:
-Smartbox mm. pullojen ja suihkupullojen säilyttämiseen. Saatavilla leveyksillä 230mm, 330mm ja 1200mm.
-Smartbox liimatuubissa säilyy jopa 8kpl liimatuubeja.
-Smartbox rör putki, putkien tai suurempien porien ja työkalujen säilyttämiseen. Saatavilla kooissa leveys x syvyys 50x50mm, 70x70mm ja 105x105mm.
-Meillä on suuri valikoima erilaisia koukkuja kaikkeen kaapeleista työkaluihin.
Laatikot Alumiiniedustalla
Work Systemin uusimman malliston laatikot on lyöneet yhteen sekä tyylin että käytännöllisyyden.
Laatikon chassi on valmistettu 0,7mm AZ185 sormijäljettömästä Dx51 teräspellistä. Tämä pintakäsittely antaa erittäin hyvän suojan korroosiota vastaan, ja luo valoisan ja pehmeän tuntuman.
Tätä pintakäsittelyä käytetään erittäin vaativissa sääolosuhteissa, esimerkiksi katoilla ja ränneissä.
Koko laatikon edusta koostuu alumiinista, uniikilla ratkaisulla lukkopainikkeessa joka ylettää sivusta sivuun, joten laatikon saa auki riippumatta siitä, mistä kohtaa lukkopainiketta otat kiinni.
Tämä yhdistelmä teräspeltiä ja alumiinia antaa erittäin kevyen laatikon, joka on yhä kestävä ja tukeva, mikä on tärkeää, koska laatikkomme joutuvat kestämään kovaakin kulutusta.
Laatikoissamme on vahvat teleskooppikiskot jotka antavat pehmeän ja tasaisen tuntuman kun laatikkoa avaa ja sulkee. Kaikissa kiskoissamme on

-Tilavuuden hyödyntäminen
-Sisämitat, leveys ja syvyys
-Maksimaalinen painon kestävyys
Hyllyt
Hyllymme ovat muotoiltuja niin että ne ovat itsekantavia, ja se taas takaa niiden tukevuuden ja pienen painon.
Kaikki hyllyt ovat valmistettuja AZ185 Alumiini-sinkkipinnoitetusta Dx51 pellistä eri paksuuksilla joka antaa kevyeen rakennelman jolla in hyvä kulutus- ja korroosiosuoja.
Hyllyissä on 5,2cm korkea putoamissuoja joka pitää työkalut ja laatikot paikoillaan. Isoimille työkaluille ja tavaroille tarjoamme myös kätevän dropfron järjestelmän.
Hyllyjen leveys ja syvyys on eri riippuen hyllyjärjestelmästä ja ajoneuvosta mihin järjestelmä asennetaan.
Tarjoamme myös tilanjakaajia ja moduulilaatikoita joilla saadaan luotua selkeä rakenne ja järjestys hyllyihin.
Work System antaa 36 kuukauden takuun kaikille hyllyille, ja tästä olemme erittäin ylpeitä.
Lattiakisko
Lattiakiskomme ovat monikäyttöisiä. Niiden pääkäyttötarkoitus on pitäälattialle varastoidut tuotteet paikallaan.
Mutta näitä myös käytetään moneen muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi vahvistamaan sisustusta hyllyjen alapuolella.
Kiskot ovat valmistettuja Dx51 pellistä ja ovat pinnoitettuja AZ185 antifingerprint pinnoitteella, joka antaa vaalean ja hyvännäköisen pinnan jolla on hyvä korrosiosuojan. Samaa pinoitetta käytetään myös katoissa ja ränneissä.
Paksuus vaihtelee kiskon pituuden mukaan jotta taataan lujuus mutta paino on minimaalinen.
Autokalusteet
Work System myy itse valmistamiaan autokalusteita ja lisävarusteita asiakkaille kaikkialla Pohjoismaissa sekä Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa markkinoiden parhaaseen hintaan. Kalusteet valmistetaan Ruotsissa, minkä jälkeen ne asennetaan tai lähetetään asiakkaalle. Kaikissa kalusteissa on itsekantava alumiinisinkitystä teräslevystä valmistettu rakenne, jossa on keskitytty laatuun ja turvallisuuteen. Laatikoissamme on vakiona kuulalaakerikiskot, jotka takaavat pehmeän sulkeutumisen ja avautumisen. Ruotsin tekninen tutkimuslaitos (SP - Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) on törmäystestannut kalusteemme, joten järjestelmiemme turvallisuus on varmistettu. Work System antaa 36 kuukauden takuun kaikille autokalusteille. Kaikkia järjestelmiämme voi täydentää jälkikäteen omien toiveiden mukaan. Soita tai tule käymään, jos haluat räätälöidyn tarjouksen!

V-LS3 Kalustesarja autoon Ford Custom L1H1

Suosittu kalustesarja sekä hyllyillä että laatikoilla sopii autoon Ford Transit Custom L1H1.
878
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

V-LS3 Kalustesarja autoon Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

Laatikoiden ja hyllyjen yhdistelmä on tehnyt tästä todella suositun kalustesarjan autoon Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1.
1 076
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

V-LS3 Kalustesarja autoon Ford Connect L2H1

Laatikoiden ja hyllyjen yhdistelmä on tehnyt tästä todella suositun kalustesarjan autoon Ford Connect L2H1.
862
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

V-LS3 Kalustesarja autoon Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Laatikoiden ja hyllyjen yhdistelmä on tehnyt tästä todella suositun kalustesarjan autoon Expert, Jumpy, Vivaro & Proace.
870
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

Kalustesarja Ls3 autoon VW Caddy

Vain mallivuoteen 2020 asti! Kalustesarja vetolaatikoiden ja hyllyjen yhdistelmällä autoon VW Caddy L1H1.
762
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

V-ENKEL Kalustesarja autoon Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Kalustesarja yksinkertaisella hyllysäilytyksellä autoon Expert, Jumpy, Vivaro & Proace.
564
Exkl. Ilman Alv ( 24 %)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?