Valitse toinen ryhmä

FS-Hurts 1050x420x490mm Mod2 70+140+210 Laatikot.

Art. nr.D49-105-42-49-M2

Optimoi varastointisi autossa FS-Hurtsin avulla. Pitkien laajennettavien laatikoiden ansiosta saat hyvän yleiskuvan niiden materiaaleista ja työkaluista, kun kaikki on piilotettu ja turvallinen. Tämä FS-Hurt voidaan sijoittaa mihin tahansa paikkaan autossa ja koostuu 3 laatikosta, työkalulevystä oven sivulla ja levystä oven yläpuolella lisääntynyttä lastaus- ja varastointitilaa varten. Ylälaatikon lastauskorkeus on 60mm, keskellä 130mm ja alaosassa 200mm. Kaikkien laatikoiden kuormanpituus on 1035mm ja 310mm.

FS-Laatikosto

Work Systemin FS-Laatikosto on joustava laatikkoratkaisu joka voidaan asettaa ja muokata juuri sinun tarpeiden mukaan. Asennamme tai toimitamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun työautoosi.
Tarjoamme markkinoiden parhaat hinnat, ja kaikissa tuplalattioissamme on 36 kk takuu. Ylemmässä levyssä käytetään liukuturvallista Wira-lattiaa vahvasta koivuplywoodista.
Laatikoissa käytetään vakaita teleskooppikiskoja, jotka antavat laatikoiden avautua ja sulkeutua pehmeästi, ja mahdollistavat lisäksi 100% avautumisen.
FS-laatikostoa on myös mahdollista täydentää jälkeenpäin muilla kalusteilla tai tarvikkeilla kuten vaikkapa jakajilla, jotka tekevät laatikoiden järjestelystä vaivatonta, tai kumimatoilla jotka vähentävät tärinää.
Soita tai vieraile meidän luona räätälöityä, omiin tarpeisiisi sopivaa tuplalattiaa varten.

Kokonaismitta

1050mm
490mm
420mm

PAINO/ASENNUS/TOIMITUS/TAKUU

39.8kg
144min
14 päivät
36kk
X
780
Exkl. ilman alv (F.N. 24%)
Liitä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme ja lisäksi Autoheco Raisiolla ja Sjöström's Bilvård Ahvenanmaalla.