Hälytys, turvallisuus ja lämmitys

Mittojen mukaan tehtyjä suojaristikoita käytetään murtojen estämiseksi, ja ne asennetaan sisäpuolelle esimerkiksi takaovien lasiosien kohdalle. Suojaristikot on erittäin helppo asentaa, ja ne tarjoavat tarkoituksestaan huolimatta hyvän näkyvyyden. Hälytys on myös varkaussuoja, joka estää murtautumisen kuljetusautoosi. Teemme yhteistyötä markkinoiden parhaiden tuotemerkkien kanssa. Hälytyksen toimivuuden varmistamiseksi myymme hälyttimiä ainoastaan korjaamolla tehtävän asennuksen kanssa. Onnettomuuden tai muun tilanteen sattuessa kuljetusautossa on tärkeää suojautua tulipalolta esimerkiksi palosammuttimella. Kaikki palosammuttimemme ovat ABC-hyväksyttyjä. Silmänhuuhtelusuihku ja ensiapupakkaus ovat myös tuotteita, joita sinun tulee aina pitää mukana helposti saatavilla ja turvallisesti. Hälytys- ja turvallisuusvalikoiman lisävarusteita on myös alkolukko. Olemme yhteistyössä vain markkinoiden parhaiden ja luotettavimpien alkolukkomerkkien kanssa. Alkolukot ovat tärkeä lisävaruste vähentäessään suoraan liikenneonnettomuuksien määrää. Jos et löydä etsimääsi, autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat tuotteet ja sovellukset.
Hälytys kuljetusautoosi murtojen ja varkauksien ehkäisemiseksi Hintaesimerkki 29

Hälyttimet

Varusta kuorma-auto murto- ja varkaushälyttimillä.
Näytä 5 Tuotteet Ryhmässä
Turvalukko kuljetusautoihin, pakettiautoihin ja muihin työajoneuvoihin. Hintaesimerkki 317

Turvalukot

Suojaa ajoneuvosi murroilta turvalukolla.
Näytä 5 Tuotteet Ryhmässä
Työajoneuvon ensiapupakkaus ja palosammutin. Hintaesimerkki 11

Ensiapu ja palonsammutin

Pelastaja hädässä onnettomuuden sattuessa. Ennakoi tilanteet ja pidä tuotteet saatavilla.
Näytä 7 Tuotteet Ryhmässä
Diesellämmitin, raitisilmapuhaltimet, vesipohjaiset lämpöpatterit ja kaapin lämmitin autoosi Hintaesimerkki 70

Polttoainekäyttöiset lisälämmittimet

Diesellämmittimet, puhaltimet, vesipohjaiset lämpöpatterit ja kaapin lämmittimet ovat sinulle, joka arvostat hyvää mukavuutta ja hyvää kuljettajan ympäristöä arjessasi. Lisäksi se vähentää moottorin kulumista, esim. kylmäkäynnistystä.
Näytä 3 Tuotteet Ryhmässä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?