VALORAUTA EU HYVÄKSYTTY FORD RANGER 2016- MUSTA
Vår populära EU frontbåge tillverkade i högpolerade SS2333 rostfria rör, diametern på rören är 63 mm. Frontbågarna är godkända av EU (EC/78/2009). Våra LEDljus ramper, Hella lampor eller LED lampor passar perfekt på de färdigsvetsade fästena. Frontbågarna är anpassade för varje bilmodell med ett mycket enkelt montage.

Styling

Etukaaret, sivuaskelmat, tuulisuojat, lokasuojan levikkeet, konepellin suojus ovat esimerkkejä kuljetusauton ulkopuolen styling-tuotteista. Etukaaremme korostavat auton etuosan vaikutelmaa, mahdollistavat lisävalojen asennuksen ja suojaavat etuosaa iskuilta. LED-valojen valikoima on laaja. Valikoimassamme on eripituisia mallikohtaisia sarjoja asennettaviksi sekä etusäleikköön että etukaareen. Sivuastinlaudat tekevät pickup-autoon nousemista ja siitä laskeutumisesta helpompaa. Tuuliohjaimen ansiosta ikkuna voidaan avata sateella, mikä tehostaa ilmankiertoa ja vähentää huurtumista. Kaikkiin automalleihin on tarjolla mallikohtaiset konepellin suojukset, jotka vähentävät kiveniskemiä tuulilasiin, johtavat ilmavirtaa ja minimoivat siten hyönteisten tarttumisen lasiin. Jos et löydä etsimääsi, autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat tuotteet ja sovellukset.
Konepellin ja sivuikkunan tuuliohjain Hintaesimerkki 30

Tuuliohjaimet

Konepellin ja ikkunalasin tuuliohjain pienentää esim. kiveniskemien riskiä.
Näytä 1 Tuotteet Ryhmässä
Work Systemin oviaskelmat ja vetokoukun askelmat Hintaesimerkki 129

Oviaskelmat ja vetokoukun askelmat

Mallikohtaiset oviaskelmat ja vetokoukun askelmat helpottavat sisään- ja uloskäyntiä.
Näytä 2 Tuotteet Ryhmässä

Work Systemiltä

Innovatiivinen tuotekehitys yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa on Work Systemsin perusta, Se mahdollistaa menestyksemme ajoneuvojen sisustus- ja tarvike markkinoilla. Work System edustus löytyy jo monesta paikasta ympäri Suomea ja kasvamme koko ajan. Monet autokaupat edustavat tuotteitamme.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?