Uutiset

Tuomme markkinoille uusia kattotelineitä

Tuomme markkinoille uusia kattotelineitä

Markkinoiden vahvin kattoteline, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet varmistavat turvallisen kuormauksen katolle. Lanseerasimme uuden sukupolven kattotelineet, jotka yhdistävät designin, toiminnallisuuden ja innovaatiot.Work Bar – kattotelineemme on kehitetty haastaviin olosuhteisiin ja kestämään suurta kuormitusta. Se tekee niistä markkinoiden vahvimpia kattotelineitä. Vankka rakenne tekee kattotelineistämme erittäin laadukkaat. Samalla ne ovat hiljaisempia kuin aikaisempien sukupolvien kattotelineet. Kattotelineissä on myös fiksuja ominaisuuksia, jotka helpottavat kuorman lastausta ja mahdollistaa laadukkaan ja siistin asennuksen, sillä myös kaapelit voidaan piilottaa telineiden sisään.  

TODISTETTU KESTÄVÄKSI

Nauhoitus tehtiin valvotuissa olosuhteissa ammattilaisten toimesta. Älä yritä toistaa mitään videon sisältöä

Ainutlaatuisia toimintoja ja älykkäitä lisävarusteita

Kattotelineen Flex-listalle on myös haettu patenttia. Sen avulla mm. kuormapysäytinten- ja silmukoiden käyttö on erittäin vaivatonta.

Kattotelineet on helppo asentaa mallikohtaisilla kiinnikkeillä. Kattotelineiden asennuskorkeutta voidaan säätää korkeusilmaisimien avulla, jotta telineet saadaan samaan tasoon. Kiinnikkeet suojaa vedeltä ja mahdollistaa työ- ja varoitusvalojen johtojen piilotuksen.


Lanseeraamme myös ainutlaatuisia lisävarusteita kattotelineisiin. Niiden avulla voit kiinnittää kuorman kätevästi kattoon. Uudet kuormanpysäyttimemme on helppo asettaa haluttuun kohtaan, ja silloin kun niitä ei käytetä, niitä voi säilyttää kattotelineen takaosassa, niin että ne eivät ole tiellä. Valikoimassamme on myös kuormasilmukoita, jotka asennetaan ilman, että päätysuojusta tarvitsee irrottaa. Ne on helppo liu'uttaa sivusuunnassa haluttuun asentoon.

Lisävarusteita on hyvä käyttää yhdessä kiristyshihnojen tai sidontaliinojen kanssa, jotta kiinnitys kattoon olisi vieläkin turvallisempi.

Löydä kattokaiteet automalliisi täältä

postauksessa olevat tuotteet
loader