KALUSTESARJA LS3 AUTOON VW CADDY
Tämä on yksi suosituimmista kalustesarjoistamme autoon VW Caddy Standard. Saat hyviä säilytysvaihtoehtoja sekä työkalupakeillesi, työkoneillesi, käyttömateriaaleille että pienimmälle valikoimallesi tarvikkeita. Tämän saat markkinoiden parhaaseen hintaan. Laatikoitamme täydennetään usein lajitelmalaatikoilla. Päädyn täydentäminen uudella Smartboxillamme on myös suosittu vaihtoehto säilytystilojen maksimoimiseksi.

Pakettiauton hyllyt

Kehitämme ja markkinoimme auton lisävarusteita ja hyllyjä pakettiautoihin ja muihin huoltoautoihin. Modulaariset pakettiauton hyllyt ja autovarusteet optimoivat työnkulun, tilankäytön ja turvallisuuden ajoneuvossa. Tuotevalikoimamme sisältää sekä yksinkertaisia että monipuolisia pakettiautojen varusteita ja hyllyjä. Käyttämällä laatikkoratkaisuja, liukukiskoja, tilanjakajia ja muita varusteita voimme suunnitella ja toteuttaa kalustejärjestelmiä, jotka on räätälöity täydellisesti tarpeisiisi, huoltoautoosi ja liiketoimintaasi.
Suuret laatikostot autoosi Hintaesimerkki 866

Suuret laatikostot

Optimoi säilytysmahdollisuudet yhdellä tai useammalla laatikostolla
Näytä 18 Tuotteet Ryhmässä
Hyllyt autoon takaavat hyvän järjestyksen huoltoautossasi, lava-autossasi tai pakettiautossasi. Ne antavat siistin vaikutelman, minkä ansiosta löydät työkalusi nopeammin. Kokemuksemme, tietotaitomme ja tuotteidemme laatu – sekä tiukat vaatimuksemme tuotekehityksen ja testauksen suhteen – tekevät meistä johtavan toimijan alalla.

Hyllyt pakettiautoon on valmistettu Ruotsissa, törmäystestattu ja niille on annettu viiden vuoden takuu. SP (Ruotsin tekninen tutkimusinstituutti) testaa kaikki hyllymme, mikä takaa yleisen turvallisuuden. Meillä on monia vakioratkaisuja eri ajoneuvoille, mutta voimme tarjota myös räätälöityjä vaihtoehtoja.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?